Dreumesgroep Pip is verhuisd

De zomervakantie is inmiddels al weer even achter de rug en de dreumesen van groep Pip spelen er alweer een aantal weken vrolijk op los. De eerste speeldag kwamen ze nieuwsgierig om een hoekje kijken. Samen met mama, papa, oma of opa stapten ze voorzichtig de groep binnen. Het was wel even wennen en niet alleen omdat het weer de eerste dag na de vakantie was…. De Pip dreumesgroep is na de zomervakantie namelijk verhuisd naar locatie ‘Tinkerbell’ aan de Havendam 4 in Rhoon.

Inmiddels hebben zowel de dreumesen als hun ouders hun draai gevonden en wordt er elke woensdagochtend van 9.30 – 11.00 uur heerlijk gespeeld. De poppenhoek, de auto’s, de boerderij of een heuse werkbank om aan te klussen: de dreumesen vinden het allemaal geweldig. Ook wordt er enthousiast meegedaan aan de knutselactiviteiten. Kleuren, plakken of lekker verven: het is een hele belevenis. Dit alles onder het toeziend oog van mama, papa, opa of oma en de leidsters.

Lijkt het u leuk om ook met uw dreumes te komen spelen op dreumesgroep Pip of dreumesgroep Woezel in Portland, in contact te komen met andere ouders en gezellig samen te zijn, informeert u hier gerust eens naar! Informatie: Stichting Peuterwerk Albrandswaard, 010-5011950 (maandag en donderdag van 9.00 – 11.00). Of klik naar dreumesgroepen voor het aanmeldformulier.

foto-dreumesgroep

 

Laat een reactie achter

 • Contact

  Janneke Timmer
  Postadres : Forum 112, 3176 TC Poortugaal
  Telefoon : 010 - 501 19 50 op maandag en donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur
  Emailadres : info@peuterwerk-albrandswaard.nl
  Tijdens de schoolvakanties is de administratie gesloten.