Aanmelden & Tarieven 2022

Wat bijzonder fijn dat u uw kind wilt inschrijven bij Stichting Peuterwerk Albrandswaard. U en uw kind zijn van harte welkom. Hier leest u hoe de inschrijfprocedure verloopt.

Hoe schrijft u uw kind in?

Stap 1. Vul het inschrijfformulier in. U ontvangt hiervan een ontvangstbevestiging per mail.

 Klik hier voor het inschrijfformulier

Stap 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We nemen dan samen uw wensen door.
Stap 3. Daarna ontvangt u van ons een plaatsingsovereenkomst. De plaatsing is definitief wanneer u akkoord gaat met de plaatsingsovereenkomst. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van één maand.

 

Hieronder vindt u informatie over onze tarieven en voorwaarden

Tarievenkaart 2022

Dagdelencombinaties SPA

Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang (peuterspeelzaalwerk) SPA

Plaatsingsbeleid en inschrijfvoorwaarden

Bijlage Plaatsingsbeleid en inschrijfvoorwaarden

 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze collega’s van de afdeling Klantcontact & Advies.  Zij zijn bereikbaar op alle werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur bereikbaar via telefoonnummer (010) 483 28 00 of op e-mailadres: klantcontact@peuterwerk-albrandswaard.nl.

Dubbelcheck opvanggegevens kinderopvangtoeslag

Wij delen maandelijks kinderopvanggegevens met de Belastingdienst in verband met de hoogte van de kinderopvangtoeslag voor u als ouder. Het is heel belangrijk dat dit gebeurt omdat u hierdoor minder risico loopt op terugvordering en nabetalingen door de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Om dit aan te vragen, heeft u uw verwachte gezinsinkomen nodig. En de kosten en uren van de opvang. Deze gegevens vindt u in de plaatsingsovereenkomst. De verwerkingstijd bij de Belastingdienst is ongeveer acht weken. De Belastingdienst stort de tegemoetkoming op uw rekening. Bekijk de handige infographic voor een duidelijke en heldere uitleg over de kinderopvangtoeslag.

 • Contact

  Janneke Timmer
  Postadres : Forum 112, 3176 TC Poortugaal
  Telefoon : 010 - 501 19 50 op maandag en donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur
  Emailadres : info@peuterwerk-albrandswaard.nl
  Tijdens de schoolvakanties is de administratie gesloten.