Afscheid van de juf

Op donderdag 18 en vrijdag 19 februari namen alle peuters van peuterspeelzaal De Speeldoos afscheid van hun juf Eline. Juf Eline heeft zo’n 6,5 jaar heel veel peutertjes vol enthousiasme en met veel liefde opgevangen op de peuterspeelzaal. Met veel deskundigheid en oog voor de individuele ontwikkeling heeft zij de peuters met veel liefde begeleid. Juf Eline wist de peuters altijd op hun gemak te stellen en hield ook wel zo nu en dan van een grapje.

Alle peuters hadden samen met mama en of papa voor een mooie kaart gezorgd met lieve berichtjes, mooie tekeningen en foto’s. Zo kan juf Eline altijd nog eens herinneringen ophalen aan haar tijd op De Speeldoos. Ook de peuters werden verrast met een lief klein knuffelbeertje. Samen met dit beertje zullen ze vaak nog even terugdenken aan de fijne tijd met juf Eline.

Juf Eline wil iedereen hartelijk bedanken voor de lieve kaarten en de afscheidscadeautjes en voor de fijne tijd met de lieve kindjes op De Speeldoos. Stuk voor stuk hebben ze allemaal een speciaal plekje in haar hart. Ze zal ze missen!!

Ascheid Eline