Bas on tour

De peuters van peuterspeelzaal Ghijs konden al enkele weken niet spelen in de peutergroepen vanwege de sluiting i.v.m. Covid-19 maatregelen. De pedagogisch medewerkers hielden contact via mail, video’s en belrondes. In deze tijd misten wij elkaar en om daar iets aan te doen hadden de juffen iets leuks bedacht met ons VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) intermediair vriendje “Bas”. Bas is de pop, die een grote rol speelt binnen de groepen van de S.P.A. op het gebied van de VVE.

De juffen hebben bij ieder peuter een bezoekje op afstand gebracht, terwijl zij op versierde bakfietsen samen met “Bas” door Rhoon en Poortugaal reden. Bas kwam de peuters namelijk een verrassingstasje brengen, waarmee de peuters thuis nu heerlijk konden knutselen. Wat was het fijn om de blije gezichtjes weer even te zien op afstand, het was een succes! Ook Bas werd enthousiast begroet door de peuters.

Vanaf maandag 8 februari zijn onze peuterspeelzalen weer geopend voor onze peuters. En wij juffen staan weer met open armen klaar om hen te ontvangen !

2021 Bas on tour