De peuters van De Speeldoos worden enorm gemist door hun juffen!

Beste ouders van De Speeldoos,

 

Het zijn voor ons allemaal rare weken. Omdat wij graag op de hoogte willen blijven hoe het met alle kinderen en ook met u gaat, hebben wij regelmatig contact met u. Op dit moment hebben wij alle ouders gesproken aan de telefoon of via de app. Dat was fijn, we hebben veel lieve fotootjes en filmpjes van uw kinderen gekregen en dat geeft een fijn gevoel. Bedankt daarvoor. We missen jullie allen!

 

Het kan soms een hele uitdaging zijn om de kinderen bezig te houden, zeker wanneer we dan zo beperkt zijn in onze bewegingsvrijheid, en ook omdat veel ouders nu vanuit huis werken terwijl de kinderen thuis zijn. Geen gemakkelijke opgave, dat begrijpen wij heel goed en wij wensen iedereen dan ook veel sterkte hierbij.

 

Wij werken op De Speeldoos altijd met 5/6 wekelijkse thema’s. Toen we nog open waren begonnen we net aan het thema “Bas in het voorjaar”.

We willen elke week een activiteit/ spelletje/ boekje etc. rondom dit thema met u delen. Via onderstaande link ziet u hetgeen wij deze week voor u hebben gefilmd: de thema woorden op de thema poster. U kunt de hele link kopiëren en plakken in Google.

 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=IyfwP9AFiAE&feature=youtu.be

 

Verder horen we graag hoe het met iedereen gaat, en zullen wij contact met u blijven onderhouden. Wanneer er leuke, mooie, grappige maar ook moeilijke of verdrietige momenten zijn: deel ze gerust met ons door ons te mailen naar info@peuterwerk-albrandswaard.nl.  Uw berichtjes zullen naar ons worden doorgezet.

Wij hopen dat alle maatregelen van de overheid goede resultaten op gaan leveren en dat we de kinderen en u weer snel kunnen zien. Tot die tijd houden wij contact met u, via de telefoon en via deze thema brieven. Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid toe!

Er zijn kindjes jarig geweest in de afgelopen weken en ook in de komende weken en die willen wij (alsnog) van harte feliciteren en laten weten dat wij ze niet vergeten. We hopen de verjaardagen binnenkort met jullie te kunnen vieren!!

Groetjes van onze Bas en hopelijk tot snel,

namens het team van De Speeldoos:

Denise, Lenny, Bennita, Savannah en Eline.