Filmpjes voor de peuters van Ghijs

Beste ouders van Ghijs,

 

Het zijn voor ons allemaal rare weken. In de afgelopen dagen zijn wij juffen al druk bezig geweest om telefonisch contact met u te zoeken, omdat wij toch graag op de hoogte willen blijven hoe het met alle kinderen en ook met u gaat. Op dit moment hebben wij nog niet iedereen gesproken, maar dat gaat de komende dagen beslist nog gebeuren.

 

Wij missen de kinderen namelijk enorm. We zijn daarom alvast nieuwe thema’s aan het voorbereiden voor als de groepen straks weer mogen draaien. Ook hebben we op Ghijs wat verbeteringen aangebracht in de speelhoeken: een mooie autohoek, een aparte bouwhoek, natuurlijk een huishoek en een rustig plekje voor de leeshoek. En nu kunnen we eigenlijk niet wachten om te zien hoe de peuters straks de nieuwe indeling gaan ervaren.

 

Wij vinden het erg leuk om te horen dat veel ouders met hun kind(eren) aan de slag zijn gegaan met de activiteiten en opdrachtjes, die eerder per email zijn toegestuurd. Bedankt voor alle leuke en lieve reacties. Het kan soms een hele uitdaging zijn om de kinderen bezig te houden, zeker wanneer we dan zo beperkt zijn in onze bewegingsvrijheid, en ook omdat veel ouders nu vanuit huis werken terwijl de kinderen thuis zijn. Geen gemakkelijke opgave, dat begrijpen wij heel goed en wij wensen iedereen dan ook veel sterkte hierbij.

 

We hoorden dat veel kinderen de peuterspeelzaal missen. We hebben daarom een filmpje gemaakt met liedjes die wij dagelijks op de groep zingen en die dus voor de kinderen van Ghijs heel herkenbaar zullen zijn. De liedjes zijn te beluisteren en te bekijken via onderstaande links:

 

https://youtu.be/r7YpahOxLH0

 

https://youtu.be/XoboTYCJoNs

 

https://youtu.be/7agPsCsQ_Yw

 

We horen graag hoe het met iedereen gaat. Dus wanneer er leuke, mooie, grappige maar ook moeilijke of verdrietige momenten zijn: deel ze gerust met ons door ons te mailen naar info@peuterwerk-albrandswaard.nl. Uw berichtjes zullen naar ons worden doorgezet.

 

Wij hopen dat alle maatregelen van de overheid goede resultaten op gaan leveren en dat we de kinderen en u heel snel weer kunnen zien. Tot die tijd proberen wij contact te houden. Wij wensen iedereen sterkte en veel gezondheid toe!

 

Namens peuteropvang Ghijs,

Bennita, Patricia, Elly, Chantal, Liset en Marieke