Handjes uit de mouwen!!!

Wat een feest was het op De Blokkendoos, alle handjes van de peuters gingen uit de mouwen. Want er mocht gestempeld worden met verf. De kinderen mochten samen met de juf twee afbeeldingen uitkiezen, te weten een olifant, een vis, een rups, een pauw, een kip of een bloem en een kerstboom, een rendier of een kerstman. En daar gingen de handjes in de verf !!! Bij de meeste kinderen ontstond er een grote glimlach op het gezicht, enkele kinderen ervaarden dit voor de eerste keer en vonden het maar vies. Snel handen wassen en uitkijken dat er niet onderweg een paar verfhandjes achterblijven.

De tekeningen werden gemaakt voor Tekenfund ; via Tekenfund willen wij geld inzamelen voor het goede doel: Stichting Jarige Job. Deze stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen van Nederland op een verjaardagsbox, zodat zij een onvergetelijke verjaardag kunnen hebben. Op deze manier werken de kinderen van De Blokkendoos indirect mee aan een mooie verjaardag voor leeftijdsgenootjes.

Alle ouders hebben de schitterende verfhandtekeningen van hun kind(eren) op een folder afgedrukt mee naar huis gekregen en kunnen via een eigen webshop op Tekenfund.nl leuke spulletjes bestellen. Te weten: placemats, gymtassen, magneten, brooddozen e.d. en zelfs kerstkaarten. De kinderen hebben hun best gedaan om voor hun lieve ouders, opa’s/ oma’s en andere familie een super mooi aandenken te maken.

Hoe leuk is het om in de decembermaand een zelfgemaakte kerstkaart op de deurmat te vinden?!

foto handjes uit de mouwen