Hoe gaan we vanaf augustus 2020 werken op onze peutergroepen?

Onze peuterspeelzalen zijn gehuisvest in of bij basisscholen. Deze basisscholen draaien weer, maar met een aantal “spelregels”. Zo mogen ouders bijvoorbeeld niet meer binnen de hekken van de basisschool komen.

In overleg met de basisscholen is voor elke peuterspeelzaal van S.P.A. een protocol opgesteld. In dit protocol kunnen de ouders van de betreffende peuterspeelzaal lezen op welke manier wij op onze peutergroepen werken. Het protocol van elke peuterspeelzaal kunt u vinden onder “nieuws” van de betreffende peuterspeelzaal. Wanneer u klikt op “het poppetje” van één van onze vijf peuterspeelzalen op de HOME pagina, komt u bij de specifieke informatie van elke peuterspeelzaal. Onder “nieuws” vind u het protocol van die peuterspeelzaal.

Behalve dat wij werken volgens protocollen in verband met bestrijding van het coronavirus, verandert er nog iets anders per augustus 2020 op onze peuterspeelzalen. En dat is de openingstijd. De ochtenden worden verruimd met een half uur en de peutergroepen zijn dus in de ochtend voortaan 4 uur geopend.

Deze verruiming van de openingstijd is omdat wij een V.V.E.-biedende organisatie zijn en omdat wij vanaf 1 augustus aan V.V.E.-doelgroepkinderen een aanbod moeten kunnen doen van 16 uur per week. Voorheen was dit 10 uur per week. Door de ochtendtijden te verruimen kunnen wij met 4 ochtenden van 4 uur een passend aanbod van 16 uur bieden.

In het Landelijk Register Kinderopvang zijn onze peuterspeelzalen erkend als V.V.E.-biedende peuterspeelzalen.

 

 • Contact

  Janneke Timmer
  Postadres : Forum 112, 3176 TC Poortugaal
  Telefoon : 010 - 501 19 50 op maandag en donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur
  Emailadres : info@peuterwerk-albrandswaard.nl
  Tijdens de schoolvakanties is de administratie gesloten.