Juf Denise is getrouwd!

Juf Denise van locatie De Speeldoos van Stichting Peuterwerk Albrandswaard is op zaterdag 18 mei 2019 getrouwd met haar Patrick.

Op De Speeldoos werd op donderdag 16 mei alvast een eerste feestje gevierd met het bruidspaar. Zonder dat juf Denise hiervan wist, was haar aanstaande man die morgen op de peuterspeelzaal uitgenodigd. Even na 11 uur kregen Denise en Patrick een mooie feestmuts op en werden zij in de speelzaal uitgenodigd. De peuters waren er helemaal stil van en keken wat er ging gebeuren. Het bruidspaar werd toegezongen en daarna werden cadeautjes uitgepakt. Alle collega’s, ouders en kinderen hadden met elkaar een map gemaakt met daarin wensen, foto’s en heel veel lieve woorden voor het bruidspaar. Juf Denise en Patrick vonden deze map heel mooi en moesten lachen om sommige anekdotes, die in de map stonden. Bij een feestje hoort natuurlijk taart, dus tot slot gingen alle peuters en het bruidspaar aan tafel en werd er van taartjes met de foto van het bruidspaar erop gesmuld.

Op 18 mei, hun huwelijksdag, hadden juf Denise en Patrick prachtig weer en de huwelijksceremonie vond dan ook plaats in de tuin van het Kasteel van Rhoon. En niet alleen het weer was mooi, het bruidspaar zelf zag er ook stralend en heel gelukkig uit. Wij hopen dat zij samen een zonnige toekomst tegemoet gaan.

Feest op De Speeldoos

 

 

 

 

Het bruidspaar