Peuters en dreumesen vieren circusfeest

Foto Tinkerbell

Op woensdag 13 juni was het groot feest voor de peuters en dreumesen van peuterspeelzaal Tinkerbell. Het jaarlijkse zomeruitje werd die dag gevierd. Dit jaar was het thema: circus. De peuters en dreumesen verzamelden zich samen met papa, mama, opa of oma bij speeltuin Bonaire in Hoogvliet. Daar werden ze opgewacht door de clowntjes Pip en Pippa en de circusdirecteur. Om tien uur ging de poort naar het circus open en zocht iedereen een mooi plekje bij de circustent.

De circusdirecteur heette het publiek van harte welkom in het circus maar hij leek helemaal niet zo vrolijk te zijn. Al gauw bleek waarom….Alle artiesten konden die dag niet komen optreden. De voorstelling kon niet doorgaan…of toch wel? De twee clowntjes wisten raad: ‘wij treden vandaag wel op’. Als eerste act stonden de hoepels met vuur op het programma. De clowntjes vonden het vuur veel te heet en gevaarlijk. Gelukkig durfden veel kinderen wel door de hoepels te springen. Ook het jongleren bleek iets te moeilijk te zijn voor Pip en Pippa. Tot slot was de act van de acrobaat aan de beurt. En wederom wisten de kinderen hier wel raad mee. Als echte acrobaten leerden ze de twee clowntjes over een bank te balanceren! Gelukkig, de voorstelling was gered!

Na het maken van een leuke groepsfoto trokken de kinderen de speeltuin in om lekker te gaan spelen. Alle kinderen kregen een strippenkaart waarmee ze een aantal onderdelen langs konden gaan: schminken, de grabbelton, een lekker zakje chips, een pakje sap en een ijsje….De ouders, opa’s en oma’s genoten ondertussen van een lekker kopje koffie of thee en speelden gezellig mee! Aan het einde van de ochtend kregen de kinderen nog een presentje en werden ze uitgezwaaid door Pip, Pippa en de circusdirecteur. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel gezellig zomeruitje!