Peuters tekenen voor de Cliniclowns

De peuters van peuteropvang De Speeldoos uit Portland zijn aan de slag gegaan voor een lach van de Cliniclowns. Op locatie De Speeldoos van Stichting Peuterwerk Albrandswaard is de actie Cliniclowns Tekenfund gestart. Elke bijdrage telt mee voor een ziek kind in het ziekenhuis.

Foto clini clowns

De peuters gingen in de weken van 9 tot 20 april creatief aan de slag en maakten mooie kunstwerkjes. De groepen van de Speeldoos maakten elk een werkje in een eigen thema, bijvoorbeeld: een zelfportret of vlinders van verfhandjes of een leeuw, zijn manen geverfd met een vork. Alle peuters maakten zo een hele mooie tekening. Er werd creatief geknutseld en ook de achtergrond werd niet vergeten.

Foto clini clowns 2

Wanneer alle tekeningen klaar zijn, worden ze op een website gezet en alle ouders kunnen daar de tekening van hun peuter op een mooie beker, placemat, puzzel of een canvas laten afdrukken. We hopen dat alle ouders super enthousiast zijn en dat zij, en ook hun familie, kennissen en vrienden, op de website van de Cliniclowns zoveel mogelijk kunstwerkjes bestellen van hun peuter. Al het geld wat met deze actie wordt op gehaald komt voor 100% ten goede van het prachtige werk van de Cliniclowns. De peuters van De Speeldoos hebben hun taak gedaan en nu hopen wij dat hun ouders veel artikelen gaan bestellen bij de Cliniclowns, waardoor deze actie een mooie opbrengst mag halen!