Spannende tijden voor de peuters van peuterspeelzaal De Blokkendoos

Met de aankomst van Sinterklaas in ons land breken er voor de peuters weer leuke maar toch ietwat spannende weken aan. Op peuterspeelzaal De Blokkendoos lijkt het soms wel Het grote Pietenhuis, waar de Sint momenteel verblijft….want wat hebben de kleine Pietjes en Sintjes het druk met verkleden in de huishoek van de peuterspeelzaal!

Voor wie dat een beetje té spannend is, kan aan de plaktafel ook een schoorsteen geplakt of een ritje gemaakt worden door het lokaal op het paard van Sinterklaas: “O zo snel”. En wanneer straks de Sintvieringen dáár zijn in alle groepen, mogen de peuters ook nog allerlei lekkers versieren én hun eigen cadeau uitkiezen aan het eind van de morgen!

Sprekend over cadeaus….

De Blokkendoos heeft onlangs meegedaan aan een Goede Doel actie van Tekenfund. Hierbij gingen de peuters aan de slag voor Stichting Jarige Job. Voor kinderen van gezinnen die weinig of niets te besteden hebben wanneer zij jarig zijn. De mooiste creaties kwamen hier uit voort bij de peuters. Dit kon men dan kopen via een eigen website van iedere peuter. De opbrengst van dit doel is een mooi bedrag van €173,91 geworden! Met grote dank aan de ouders van de peuters van De Blokkendoos voor hun medewerking!!

schoorsteen plakken