Stichting Peuterwerk Albrandswaard bestaat 25 jaar!!!!

Foto Bas

 

Op 14 oktober 1994 zijn de drie toenmalige peuterspeelzalen in Albrandswaard gefuseerd. In latere jaren zijn daar nog twee peuterspeelzalen aan toegevoegd. Op 14 oktober 2019 bestaat S.P.A. dus 25 jaar en dat willen wij met de peuters van alle vijf locaties vieren. Niet op één dag, niet in één week, maar het hele seizoen willen wij op verschillende manieren vieren dat wij al zo lang bestaan.

Wij willen dat doen door in de weken rond 14 oktober te werken met de peuters over het thema Feest. Bas is daarbij jarig en misschien trakteert hij wel?

Ook doen wij mee aan de schoenendoosactie. Met onze peuters gaan wij schoenendozen vullen, die bestemd zijn voor kinderen die in heel andere omstandigheden moeten opgroeien dan onze peuters hier in Albrandswaard.

Begin volgend jaar gaan wij koekjes bakken voor de eenzame ouderen in Albrandswaard. Onze peuters gaan de koekjes langs brengen met de groep van hun peuterspeelzaal of met hun ouders. Wij willen hiermee de ouderen in onze gemeente dus niet vergeten en hen een gezellig bezoekje brengen.

En dan wordt het later in dit seizoen nog groot feest. Hoe en wat is nog een geheim, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang!

 

 • Contact

  Janneke Timmer
  Postadres : Forum 112, 3176 TC Poortugaal
  Telefoon : 010 - 501 19 50 op maandag en donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur
  Emailadres : info@peuterwerk-albrandswaard.nl
  Tijdens de schoolvakanties is de administratie gesloten.