Toveren met de juffen van De Speeldoos

Beste ouders,

Hierbij de tweede brief van de leidsters van De Speeldoos. Wij hopen dat u met plezier naar de thema poster en de thema woorden hebt gekeken met uw kind (-eren) en deze week hebben wij weer een leuke activiteit voor u gefilmd. Dit spelletje doen we tijdens elk thema met de voorwerpen die bij het thema horen. Het verbaast ons altijd dat zelfs de allerkleinsten soms het antwoord al weten. Zo knap!

Link: https://youtu.be/f3I53cQDizA

U kunt de hele link kopiëren en plakken in Google.

Volgende week gaan wij weer contact met u opnemen via een belletje of whats-app om te horen hoe het met jullie gaat. We genieten van de foto’s en filmpjes die we van u doorgestuurd krijgen van de kinderen. Wij hopen dan ook dat u dit blijft doen!

Via een ouder kreeg ik als tip: www.boekenkraam.nl. Hierop staan allerlei leuke en leerzame boeken met een lichte beschadiging voor een klein prijsje. Heeft u ook een leuke tip: mail het ons, dan kunnen wij het delen met alle andere ouders.

Via deze brief (maar ook zeker nog persoonlijk) wil ik Wendy Jansen  van onze oudercommissie heel hartelijk bedanken voor alle inzet en alle betrokkenheid jarenlang bij De Speeldoos. Haar dochter wordt deze week 4 jaar (gefeliciteerd!)en daardoor komt er helaas een einde aan De Speeldoos periode. We zijn hard op zoek naar nieuwe ouders voor de oudercommissie, en wij hopen dat u zich hiervoor wilt aanmelden bij onze directeur Janneke Timmer (info@peuterwerk-albrandswaard.nl).

Wij wensen u en uw gezinnen en families een goede gezondheid toe! En een dikke knuffel van ons voor de kinderen!

knuffel