Voorstellen nieuwe juf

Foto Irma

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 1 april kom ik werken bij de Speeldoos. Via deze brief zal ik mij voorstellen.

Ik ben Irma Kok, ik woon in Barendrecht, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Bij ons in huis woont er ook nog een hondje, dat luistert naar de naam Pebbles. Ik vind het heerlijk om met haar te fietsen en te wandelen. Met het gezin gaan wij regelmatig kamperen. Ik hou van lezen, spelletjes en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Momenteel volg ik een opleiding ontwikkelingspsychologie en ik hoop dit binnenkort af te kunnen ronden.

Ik werk ruim 27 jaar in de kinderopvang en heb met kinderen gewerkt in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar. De peuters vind ik echt het allerleukst, eerlijk, nieuwsgierig en leergierig. “Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen”.  Dat ga ik ook zeker doen. Samen met mijn collega’s gaan we ervoor zorgen dat de kinderen veel plezier hebben en dat ze op een leuke manier uitgedaagd worden om te leren en te ontdekken.

Tot snel,

Groetjes van Irma