Wethouder opent peuteropvang Ghijs

DSC_7542

 

Op woensdagmiddag 3 oktober is peuteropvang Ghijs aan de Sportlaan 1 in Rhoon officieel geopend door wethouder Mieke van Ginkel. Zij verrichtte de openingshandeling door het doorknippen van een lint.

Geheel onverwacht was peuteropvang Ghijs, na het uitvallen van de kachel op de vorige locatie, begin dit jaar verhuisd naar de speelhal in de Julianaschool. Wat in eerste instantie tijdelijk zou zijn, werd tot grote vreugde van de medewerkers van Ghijs al snel definitief: We mochten blijven! Omdat kinderen van 2 tot 4 jaar op de peutergroepen van de Stichting Peuterwerk Albrandswaard worden voorbereid op de basisschool is huisvesting in een basisschool een pré en wij kijken dan ook uit naar een fijne samenwerking met het team van de Julianaschool.

In de zomervakantie werd de groepsruimte van Ghijs opgeknapt en verbouwd en daarom was het nu tijd voor feest voor de peuters, hun ouders en andere belangstellenden. Voor de kinderen kwam een poppentheater langs en zo werd het een gezellige en bijzondere feestmiddag!

Wanneer u nieuwsgierig geworden bent naar de groepsruimte van Ghijs, loopt u dan gerust eens binnen om de mooie peuterspeelzaal te bewonderen. U bent welkom!

Poppentheater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghijs hapjes

 

 

 

Ghijs ballonnen