Zomerfeest op peuterspeelzaal Pinokkio

De laatste twee dagdelen was het op de peutergroepen van peuterspeelzaal Pinokkio een drukte van jewelste…. De boeren waren vertegenwoordigd, mannen in pak mét vlinderstrik, prinsessen en ridders…Wat was er toch aan de hand daar?

Het was feest !!! Alle peuters, maar ook de vier juffen, mochten verkleed komen om met elkaar zo het jaar tóch nog gezellig af te sluiten. Na wat best een roerig en bijzonder jaar genoemd mag worden mochten de peuters nu, na een poosje vrij spelen, allerlei spelletjes doen zoals eendjes hengelen, blik-gooien, sjoelen, ballonnen de lucht in helpen of even lekker een luchtje scheppen door te fietsen op het schoolplein. Of wie zich wilde laten schminken als vlinder of tijger bijvoorbeeld, kon zich melden bij de juf.

Ondertussen waren de juffen binnen ook druk bezig met tafels dekken, want als klap op de vuurpijl stonden er heerlijk zelfgebakken pannenkoeken voor iedereen klaar. Wat hebben ze lekker zitten smullen na zoveel leuke activiteiten!! Als laatste nog een vakantiepresentje mee naar huis waar de peuters, na zo’n gezellige morgen, vast moeite hadden hun oogjes open te houden. Heel graag tot volgend schooljaar allemaal!

Zomerfeest Pinokkio